IN LOVE WITH THIS LIVING SPACE!

I got to love this space!

Ik ben een echte liefhebber van oude huizen met heel veel history, maar ben ook dol op nieuw en industrieel. Er wordt veelal gedacht dat dit een lastige combinatie is, maar ik vind het juist de meest fijne combinatie die er is. Oude huizen, maar ook oude spullen, tafels, meubelen of accessoires vertellen een verhaal. Juist die dingen brengen ziel en leven in je huis.

In deze woonkamer vind ik dat perfect gelukt. Alles is wit geverfd zodat het een frisse uitstraling heeft en met de aankleding is er ziel in aangebracht.

De lamp aan het plafond heeft een industriële uitstraling door zijn zwarte, ranke frame. Maar is tegelijkertijd een moderne variant op een ouderwetse kroonluchter. En datzelfde geldt voor het witte bijzettafeltje links. De ‘bollen’ in de poot doet haast Barok aan, maar door ze bovenop elkaar te zetten met een witte, glanzende kleur wordt het moderner.

De symmetrische opstelling zorgt voor rust, maar juist door twee stoelen tegenover een bank te zetten blijft het speels. En je houdt genoeg ruimte over voor wanneer er gasten langs komen. De symmetrie is door middel van de twee Fiddle Leave Tree’s voor het raam nog verder toegepast en door boven de openhaard een apart, opvallend schilderij neer te hangen gaat je aandacht daar gelijk naar toe en voelt de ruimte niet stijf aan en creeer je rust.

Kortom: ik zou hier wel kunnen wonen. Jij?

IMG_1034.jpg

Source: katemarkerinteriors.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s