Viva la ..

.. Viva Classic Live!

De laatste nummers zijn gezongen, de laatste passen gezet, nu is het tijd om met een grote glimlach terug te kijken op de 5e editie van Viva Classic Live, het openlucht klassieke muziek concert geïnitieerd door Sef Thissen, van het Zuiden.

Al maanden werd er achter de schermen druk vergadert, gepland, gerepeteerd en voorbereid. Voor de gast is het een mooie avond met goede muziek en lekker eten en drinken. Maar niets is wat het lijkt, voor de organisatoren is het drie dagen overal ogen en oren hebben, allerlei informatie proberen te onthouden en constant paraat staan om hier en daar een klein probleem op te lossen. En dat begint al in die maanden ervoor.

Moerkerk Advies hield zich bezig met de horeca op het VIP-deck. Een speciaal geplaatst deck met perfect uitzicht op het podium, bediening aan tafel en een hoogstaand culinair diner.

Ik ben blij dat ik voor de 2e keer dit prachtige event heb mogen meemaken en regelmatig met tranen in mijn ogen te luisteren naar de prachtige aria’s en composities die op het podium zo mooi tot stand kwamen.

Sef Thissen, petje af!

En voor iedereen die een avond vol mooie muziek en lekker eten en drinken wil: http://www.sefthissenmusic.nl/viva-classic-live, ik hoop dat ik je volgend jaar mag verwelkomen op het VIP-deck!

IMG_1110.jpg

IMG_1103.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s